Persberichten Samenwerkingen

Verbrugge opent zorgwinkel

Het zijn de Verbrugge ZorgVerzekerWeken

Je hebt deze maand de mogelijkheid om te wisselen van zorgverzekering. En dat is heel eenvoudig, als je een foto of pdf van jouw huidige polis upload op www.zorgverzekerweken.nl, ontvang je van ons binnen twee werkdagen een beter en/of goedkoper alternatief! Dat is wel heel eenvoudig je verzekering vergelijken.

Zorgverzekering? Mensenwerk!

Goede zorg is mensenwerk. Je wilt dat je persoonlijk geholpen wordt door jouw arts of zorgverlener. Maar ook jouw zorgverzekering is mensenwerk! Wij denken met je mee in de mogelijkheden, te verwachten zorgkosten en de best passende aanvullende verzekeringen.

En natuurlijk kan je dat ook zelf uitzoeken. Online bij een van de grotere vergelijkingswebsites of bij jouw huidige zorgverzekeraar. En wellicht heb je dat al gedaan. Dan geven we je graag, geheel vrijblijvend, een gratis second opinion op jouw huidige advies of keuze. Want waarom zou je niet voor de beste zorgverzekering kiezen als je ook voor de beste zorg kiest?

www.zorgverzekerweken.nl

You Might Also Like