Geertruidenberg Persberichten

9 december: Tijdens de Winterfair, I love Geertruidenberg!

Op zaterdag 9 december vindt van 15.00 tot 21.00 uur een speciale open dag plaats van de gemeente Geertruidenberg. De locatie is het oude stadhuis aan de Markt in Geertruidenberg. Deze dag is de Markt ook het feeërieke decor van de Winterfair. Als gemeente sluiten we aan bij dit evenement in het kader van SamenZijn. We hebben verschillende leuke onderdelen op het programma staan.

Nog een keer eeuwige trouw…

Op een warme en leuke manier kunnen u en uw partner uw trouwbelofte hernieuwen voor de ambtenaar van de burgerlijke stand. *)

Vrijwilligers in het zonnetje

Van 16.00 tot 17.30 uur zetten we de vrijwilligers in het zonnetje die klaar staan voor de voetbalclub, de kinderboerderij, het verzorgingstehuis of voor tal van andere instellingen of verenigingen. *)

Gedenkboom

In de hal van De Schattelijn staat een bijzondere gedenkboom. U kunt daar die middag en avond uw gedachte aan een dierbare in de boom hangen, waarvan om 18.00 uur de lichtjes worden ontstoken. Kom uw waardevolle gedachte brengen of schrijf deze op één van de papieren kerstballen die daar voor u klaar zullen liggen.

Wie bakt de lekkerste taart?

Bak uw lievelingstaart  of –cake en lever deze uiterlijk vrijdag 8 december voor 10.00 uur in bij De Schattelijn. Op 9 december wordt om 15.30 uur de winnaar bekend gemaakt.

We zouden het fijn vinden u op deze middag en avond te mogen begroeten!

*) graag opgeven via een mail naar b.lefeu@geertruidenberg.nl

 

You Might Also Like