Algemeen Geertruidenberg Raamsdonk Raamsdonksveer

Daar is hij dan!

Ik kan me niet herinneren dat ik ooit heb uitgekeken naar de gemeentegids. Dit jaar was dat anders, in deze versie zijn namelijk 21 van mijn foto’s gebruikt. Mijn foto’s liggen nu dus ook in elk huis in onze gemeente, dat geeft toch een goed gevoel. Vrolijk pasen!

IMG_50811280OoG-OoG

IMG_50831280OoG-OoG

You Might Also Like

 • Paul Kuijpers
  27 maart 2016 at 17:12

  Het is een duur boekje, wat al jaren bij gemeentes op het programma staat om geschrapt te worden Thomas. Geniet er maar van!

 • Thomas van der Willik
  28 maart 2016 at 12:12

  Ik kan me voorstellen dat de groep mensen die er gebruik van maken steeds kleiner wordt. Ik zou er zelf waarschijnlijk niet eens in gekeken hebben…

 • Henny Heesters
  29 maart 2016 at 10:12

  Ik had er ook nog niet ingekeken, maar ik werd nieuwsgierig naar de foto’s. Ja, zijn mooie foto’s! Ook leuk dat er foto’s bijzitten van dingen die zelden gefotografeerd worden, zoals het fietstunneltje, halvezolenpad en demonstratie brandweer. Jammer alleen dat je voor de plattegrond bijna een loupe moet gebruiken. Op deze manier heb je daar eigenlijk niks aan.