Mensen Politiek Raamsdonk Raamsdonksveer

Een nieuwe traditie: Een bankje voor 100-jarigen (fotoserie)

Burgemeester Van Hees onthulde vandaag samen met twee 100-jarige inwoners twee bankjes. De burgemeester wil graag een nieuwe traditie invoeren door inwoners van de gemeente Geertruidenberg die de 100-jarige leeftijd bereiken, een bankje aan te bieden.

Het bankje het Halve Zolenpad is voor Mevrouw Henselmans-Vissers, zij vierde op 10 mei haar 100ste verjaardag. Mevrouw Henselmans-Vissers en haar familie hebben deze plek uitgezocht omdat ze oorspronkelijk uit Raamsdonk komt. Het is een mooie plek met een prachtig uitzicht langs een route van het Halve Zolenpad in Raamsdonk. Er is speciaal gekeken dat er in de verdere omtrek geen ander bankjes staan zodat dit een mooi rustpunt wordt voor wandelaars en fietsers die voorbijkomen.

Het andere bankje is voor mevrouw Van Seters-Kieboom, zij bereikte vorig jaar in augustus al haar 100ste verjaardag. Voor haar is een bankje geplaatst bij de ingang van het Hoge Veer in Raamsdonksveer. De familie heeft samen met mevrouw Van Seters-Kieboom deze locatie gekozen zodat mevrouw het bankje vanuit haar kamer kan zien en makkelijk kan bereiken. Afgesproken is dat als het Hoge Veer naar een andere locatie gaat, het bankje mee verhuist.

You Might Also Like

  • Segeren
    18 augustus 2016 at 17:55

    Wij vinden dit erg mooi.mevrouw. henselmans is jaren onze buurvrouw geweest.