112 Raamsdonksveer

1 persoon aangehouden in Prins Hendrikstraat

Er is vanmiddag 1 persoon aangehouden nadat er 2 mensen onwel zijn geworden in Prins Hendrikstraat. De aangehouden persoon kwam zelf naar buiten gelopen. Binnen werd een jerrycan benzine gevonden.

Politie persbericht

Raamsdonksveer – Twee personen raakten dinsdagochtend 10 mei 2016 onwel door een onbekende chemische lucht. Brandweer en politie stelden een onderzoek in. Mogelijk was de geur afkomstig uit een jerrycan benzine.

Tegen het einde van de ochtend werd twee personeelsleden van een kantoorpand aan de Prins Hendrikstraat onwel. Ze werden door de ambulance ter plekke behandeld en hoefden geen nadere medische zorg. Ook de brandweermensen en politieagenten roken een vreemde lucht. Dit was reden om de omgeving af te zetten. Er werden voorzorgsmaatregelen getroffen om de bovengelegen woning te doorzoeken. De bron en aard van de geur waren op dat moment niet duidelijk. Er werd op dat moment rekening gehouden met mogelijke productie van synthetische drugs.

Geen verdachte stoffen
In de woning werden geen verdachte stoffen aangetroffen. Ook metingen door de brandweer gaven geen duidelijk over de herkomst van de geur. Mogelijk was de lucht afkomstig uit een aangetroffen jerrycan benzine. De 28-jarige bewoner van het pand werd uit voorzorg aangehouden. Hij is direct in vrijheid gesteld toen bleek dat er geen bijzonderheden in zijn huis waren aangetroffen. De man wordt niet verdacht van een strafbaar feit.

IMG_06081280OoG-OoG

IMG_06171280OoG-OoG

IMG_06271280OoG-OoG

You Might Also Like