Geen categorie

Millvision wint de MVO prijs


Gisteren ontvingen Ronald van der Plas en Leon Joore van het bedrijf Millvision de MVO-prijs Geertruidenberg. Tijdens een feestelijke ondernemersavond georganiseerd door ondernemersvereniging VOG werd uit de drie genomineerden bedrijven (Verschuren Broccoli, Cristal Cleaning en Millvision) de winnaar bekend gemaakt. De publiekstemming en de jury hadden dezelfde favoriet. Hoewel de beoordelingen van de jury dicht bij elkaar lagen, was de jury erg onder de indruk van de doorgemaakte ontwikkelingen bij Millvision.

Millvision heeft de visie dat de wereld zich moet ‘vergroenen’ om de planeet leefbaar te houden voor meer mensen op de lange termijn. Ze ontwikkelen groene producten, door agro- en biomassa als grondstof in te zetten voor de ontwikkeling van o.a. verpakkingsproducten. Het bedrijf komt uit Raamsdonk en werkt vanuit bedrijventerrein Dombosch. Ze zijn maatschappelijk erg betrokken, zowel vanuit het bedrijf als vanuit de personen en werken nauw samen met veel lokale bedrijven. Millvision is duurzaamheid, het is hun product en hun bedrijfsvoering. Een bedrijf met jonge werknemers, die kansen krijgen om te ondernemen.

You Might Also Like