Raamsdonk

Drukbezochte voorlichtingsavond Ontmoetingscentrum Raamsdonk (fotoserie)

In het Ontmoetingscentrum in Raamsdonk werd gisteravond over de toekomst van het Ontmoetingscentrum gesproken. Het water staat ze aan de lippen en er moet wat gebeuren. Met deze boodschap is het bestuur van het Ontmoetingscentrum begin dit jaar naar de gemeente gestapt. Gisteren presenteerden ze samen 3 verschillende plannen om te zorgen dat het Ontmoetingscentrum zijn verenigingsfunctie in Raamsdonk kan blijven uitvoeren. Deze 3 plannen worden in december aan de gemeenteraad voorgelegd. Het bestuur van het Ontmoetingscentrum geeft de voorkeur aan de ‘ontwikkelvariant’ (zie pdf onder aan dit bericht), uit het publiek kwamen zorgen van een aantal verenigingen over de plek die ze zouden krijgen in die variant.

[pdf-embedder url=”https://ditisgeertruidenberg.nl/wp-content/uploads/2017/11/Haalbaarheidsstudie-OMC-Raamsdonk.pdf” title=”Haalbaarheidsstudie OMC Raamsdonk”]

You Might Also Like