Geen categorie

Dag van de Ondernemer: Bibliotheek opent zzp werkplaatsen!

Het is vandaag de ‘Dag van de Ondernemer’. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen en daar draagt Bibliotheek Theek 5 graag aan bij. Al doen zij dat niet één dag, dat doen zij het hele jaar door.  Startende ondernemers krijgen fijne werkplekken met alle nodige faciliteiten. Een mooie werkomgeving, met alle informatie binnen handbereik en dat gewoon om de hoek. Maak kosteloos gebruik van de moderne faciliteiten, een vrijwillige bijdrage in de vorm van een bibliotheekabonnement wordt wel op prijs gesteld.

Bibliotheek Raamsdonksveer en Bibliotheek Oosterhout Centrum zijn beide moderne gebouwen waar onze bezoekers graag komen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar ook diverse samenwerkingspartners hun weg weten te vinden. Een creatieve plaats met een schat aan informatie én moderne faciliteiten. Dé ideale werkplaats voor startende ondernemers en zzp’ers.

Samen voor succes
Rabobank Amerstreek en gemeente Geertruidenberg zijn direct betrokken bij dit initiatief van Bibliotheek Theek 5. Het is van belang voor de economie in de regio dat er voldoende starters zijn, die ook op lange termijn succesvol zijn. Als coöperatie helpt Rabobank graag om daar een goede voedingsbodem voor te creëren. Daarom stimuleren zij o.a. de realisatie van goede werklocaties. Accountmanager bedrijven van de gemeente Geertruidenberg, Nicole de Kort, gaat zelf aan het werk in de bibliotheek. Iedere week zal zij in Raamsdonksveer een dagdeel aanwezig zijn om bedrijven te ontmoeten en te spreken.

Aan de slag
Ben jij als (startende) ondernemer op zoek naar een fijne werkplaats om de hoek? Dan ben jij bij onze vestigingen in Raamsdonksveer en Oosterhout aan het juiste adres. Gratis Wifi, voldoende parkeergelegenheid in de buurt, ruime openingstijden en werkplekken met stroomvoorziening. Maak gebruik van de toiletten (incl. invalidetoilet) en de ruime collectie. Boeken, databanken, kranten en tijdschriften binnen handbereik. Koffie, thee, kopiëren, printen en scannen tegen een kleine vergoeding. En voor een cursus, vergadering of bespreking boek je eenvoudig een afgesloten ruimte met eventuele faciliteiten zoals flip-over, beamer en schenken van koffie en thee. Voor het gebruik van deze ruimtes vragen ze wel een vergoeding. Tarieven, openingstijden en verdere informatie vind je op www.theek5.nl.

Meer weten of aan de slag in de bibliotheek? Loop eens binnen en vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

You Might Also Like