Gemeente Geertruidenberg

Natuurfederatie Geertruidenberg roept gemeente, inwoners en bedrijven op tot maatregelen

In een ronde tafelgesprek op het gemeentehuis heeft de, nieuw op te richten, Natuurfederatie Geertruidenberg (daarin zitten de Uilenwerkgroep Dongemond en stichting Koningspark) de gemeente opgeroepen tot lokale maatregelen tegen klimaatverandering en voor meer biodiversiteit.

De Natuurfederatie Geertruidenberg wordt opgericht om de gezamenlijke zorgen over biodiversiteit in het buitengebied van de gemeente Geertruidenberg en klimaatverandering te bundelen. Met ondersteuning van o.a. Brabants Landschap, Vogelbescherming en Milieufederatie Brabant willen ze meer aandacht vestigen op deze problemen.

De presentatie die Peter Verwaters en Frans Peters namens de Natuurfederatie Geertruidenberg gaven is hier te downloaden.

 

You Might Also Like

  • Elly Dunnewold
    11 november 2019 at 01:40

    Ben geïnteresseerd in jullie bezigheden in Geertruidenberg ivm bijen vogels er.

  • Elly Dunnewold
    11 november 2019 at 01:42

    Ben geïnteresseerd in verdere bezigheden van jullie inde praktijk zoals o.a bijenkasten.