Gemeente Geertruidenberg

Nationaal Schoolontbijt: Burgemeester en wethouders ontbijten bij De Biekorf (fotoserie)

De gemeente Geertruidenberg doet mee aan het jaarlijkse Nationaal Schoolontbijt. Anders dan andere jaren ontbeet de burgemeester dit jaar niet met een klas op het gemeentehuis, maar was ze samen met wethouders De Jongh en Van den Kieboom op basisschool De Biekorf in Geertruidenberg.

Vanochtend schoven ze samen met de leerlingen uit groep 7 aan bij de ontbijttafel en maakten ze kennis met elkaar. Burgemeester Van Hees heeft symbolisch voor het ontbijtje dat de kinderen meegebracht hadden betaald met een donatie aan het Jeugdcultuurfonds, dat dit jaar het goede doel is van het Nationaal Schoolontbijt. Het Jeugdcultuurfonds laat, samen met het Jeugdsportfonds, kinderen uit gezinnen waar minder geld is kunst, cultuur en sport beleven.

You Might Also Like