Raamsdonk

Leerlingen groep 7 en 8 van de Hoge Waai presenteren hun Meesterwerkstukken

De afgelopen weken hebben een aantal leerlingen uit groep 7/8 van de Hoge Waai meegedaan aan het techniekproject “Van Vakwerk tot Meesterwerk”. Het gaat bij dit project om een vorm van ontdekkend leren. Zo kunnen de kinderen van binnenuit een technisch beroep ervaren. De leerlingen moesten hiervoor zelf contact leggen met een bedrijf of vakman/vakvrouw uit hun omgeving. Samen met deze mensen hebben ze een werkstuk gemaakt en gisteren werden deze gepresenteerd op school. Het was een bonte verzameling werkstukken, van een zelf gelaste kluis tot een insectenhotel en van een opnieuw gestoffeerde stoel tot een ijsblokjesmachine die ijsblokjes met een smaakje produceert.

Een van de werkstukken wordt afgevaardigd naar de regionale finale, welke dat is geworden wordt later bekend gemaakt.

   

You Might Also Like