Gemeente Geertruidenberg

Vanavond informatieavond werkzaamheden Breetweerlaan, Doornboom, Essenboom

Deze week start de gemeente Geertruidenberg met de uitvoering van het project Breetweerlaan. De gemeente is van plan om binnen dit project in de Breetweerlaan, Doornboom en een gedeelte van de Essenboom het asfalt te vervangen. Tegelijkertijd worden er ook diverse verkeersmaatregelen genomen om de verkeersveiligheid op deze wegen te verbeteren. Op maandag 7 augustus organiseren ze samen met aannemer Gebr. Van Kessel B.V. een informatieavond. Geïnteresseerden en omwonenden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens de informatieavond informeren wij u over de fasering en doorlooptijd van het project. Daarnaast krijgt u ook informatie over de bereikbaarheid van de aangrenzende wijken tijdens de werkzaamheden. De bijeenkomst vindt plaats van 19.30 uur tot 21.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 in Raamsdonksveer. U kunt binnenlopen vanaf 19.00 uur.

You Might Also Like