Geen categorie

Muziek in het Koningspark: Harmonie de Eendracht luidt de zomer in

Vanavond sloot Harmonie de Eendracht het siezoem af met een concert in het Koningspark. Een deel van het publiek had zelf stoeltjes meegenomen, anderen zaten lekker op een kleedje met een glas wijn en wat kaas. De harmonie werd vandaag ondersteund door OokhE, Rhytm Sticks XL, Fleur Fitters en Patrick Marcelissen. Bij een concert van de harmonie denk ik niet meteen aan een polonaise, vanavond gebeurde het toch.

Ik zei het vorig jaar al, maar het park is echt een prachtige plek om zoiets vaker te organiseren. Er zullen toch wel bandjes zijn die hier een optreden willen geven?

You Might Also Like

  • WrqQimH
    17 oktober 2023 at 20:24

    However, no matter metoprolol fa davis how rough the waves are, there will be all kinds of foam, and where there is light, there enalapril 20 mg para personas will be darkness buy finasteride 5mg online