Gemeente Geertruidenberg Raamsdonksveer

Senna van Strien (11) loopt een middag mee met de wethouder (fotoserie)

Vanmiddag heeft de 11-jarige Senna meegelopen met wethouder van den Kieboom. Tijdens de Dag van de Leerplicht op basisschool de Vonder, liet Senna weten dat ze óf dierenarts wilde worden óf iets in de politiek wilde doen. Wethouder van den Kieboom nodigde Senna meteen uit om een keer te komen kijken op het gemeentehuis, als ze daar zin in had. Dat wilde ze wel en Senna stuurde daarna zelf een mail om de afspraak te maken.

Na de koffie met de gemeentesecretaris volgde een rondleiding langs de wethouders, een raadslid, de Burgemeester en langs de verschillende afdelingen. Om de middag af te sluiten had de gemeente nog een persmoment geregeld waarbij Senna geïnterviewd werd en als verrassing van de wethouder het gemeentespeldje opgespeld kreeg.

Senna wil graag de eerste vrouwelijke premier van Nederland te worden.

You Might Also Like