Nieuws

Naar Oosterhout? Niet via de Oosterhoutseweg…

Vanaf vandaag is de Oosterhoutseweg-Oude Veerseweg wegens werkzaamheden afgesloten. Het gaat om het gedeelte tussen de bocht in de Oude Veerseweg in Oosterhout en de kruising met de Oosterhoutseweg in Raamsdonksveer waar de 60 km/h-zone begint/eindigt. 

Naar verwachting duren de werkzaamheden tot vrijdag 5 mei.

De belijning wordt over de gehele lengte opnieuw aangebracht in de vorm van een ribbelmarkering. In het midden van de weg komt een doorgetrokken streep om het inhaalverbod te verduidelijken. Op diverse plaatsen worden de ontbrekende scheidingsbanden terug geplaatst. Daarnaast pleegt de aannemer onderhoud aan het asfalt.

You Might Also Like

  • Kim mureau
    24 april 2017 at 21:47

    De weg is tot 12 mei afgesloten jullie geven de mensen niet de juiste informatie!

  • Thomas
    24 april 2017 at 21:55

    Hoewel er op het bord wat anders staat, is dit de informatie die de gemeente en de mensen die aan de weg werken geven.