Gemeente Geertruidenberg

Opening toeristisch seizoen: “Geertruidenberg Vestingstad aan de Biesbosch” gelanceerd

Er waren al zo hier en daar wat vlaggen vervangen (en weer weggehaald), maar vandaag was de officiële lancering van Geertruidenberg Vestingstad aan de Biesbosch. Het Toeristisch Platform Geertruidenberg heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl. Deze moet zorgen voor een herkenbaarder aanbod van de toeristische activiteiten in de gemeente Geertruidenberg. De website van de VVV is al aangepast naar de nieuwe huisstijl en door wethouder Bert van den Kieboom werd de hoop uitgesproken dat ook de ondernemers zullen volgen.


Na de onthulling gaf ontwerper Roland Hovers nog een toelichting over de totstandkoming van onder andere het logo en liet Jan Mutsaers van de VVV de vernieuwde website zien: Vestingstad aan de Biesbosch

You Might Also Like