Evenementen Geertruidenberg

Geertruidskerk wordt klaargemaakt voor Jesus Christ in Concert

De Geertruidskerk wordt met Pasen het podium van de Rock Opera ‘Jesus Christ in Concert’, de sing-a-long. Vandaag is het podium geplaatst, morgen zal het licht en geluid worden opgehangen. De theaterproductie is een initiatief van een aantal enthousiaste bewoners uit deze streek. Zij zijn samen met creatief leider en musicus Dave Hanhart gestart met het spektakelstuk dat eerder te zien was in concertzaal 013 te Tilburg, een kerk in Empel en vorig jaar een daverend succes in de H. Hartkerk te Boxtel.

De zang in de befaamde rockopera van Andrew Lloyd Webber zal ook door talenten uit regio Amerstreek en De Langstraat vertolkt worden. Er zullen tussen de tien en vijfentwintig zangers en dansers uit de gemeenten Geertruidenberg, Drimmelen, Oosterhout, Waalwijk en Werkendam meewerken aan dit project welke op zaterdag 15 en zondag 16 april uitgevoerd zal worden in de Geertruidskerk aan de Markt in Geertruidenberg.

You Might Also Like