Nieuws

Werkzaamheden op de Markt weer begonnen

De vergunningen zijn op orde en de eerste stenen zijn er al weer uit, een maand vertraging maar vandaag is er weer gestart met de werkzaamheden op de Markt van Geertruidenberg.

De werkzaamheden starten  bij het voet- en fietspad aan de noordzijde van de Markt tussen de Vismarktstraat en de Bierstraat. Gelijktijdig met deze werkzaamheden worden ook het aangrenzende gedeelte van de Markt, de rijbaan vanuit de Vismarktstraat en de driehoek herbestraat. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik van bestaande bestratingsmaterialen. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, sluit de gemeente de Vismarktstraat tijdelijk af voor alle verkeer. Hiervoor is een omleidingsroute aangegeven vanaf de Stationsweg. Aanliggende woningen en bedrijven aan de Markt blijven zoveel mogelijk bereikbaar voor voetgangers.

Parkeerverbod driehoek i.v.m. de werkzaamheden

Woensdagmorgen starten de werkzaamheden aan driehoek op de Markt. Daarom geldt er vanaf dinsdag 14 maart 2017 om 22.00 uur een parkeerverbod. In onderstaande afbeelding is met de rode arcering het gebied van de Markt aangegeven waarvoor dit parkeerverbod geldt. Het parkeerverbod op dit gedeelte blijft na de werkzaamheden van kracht. Vervangende parkeergelegenheid is aanwezig rondom het historisch centrum.

(bron)

You Might Also Like