Gemeente Geertruidenberg Nieuws Raamsdonksveer

Leden ‘Fusievereniging’ laten zien waar ze voor staan bij raadsvergadering (fotoserie)

Veel plek was er niet meer over bij de ‘discussieraad’ in het gemeentehuis. Leden van (nu nog) Veerse Boys en Good Luck hadden massaal gehoor gegeven aan de oproep van de clubs om hun plannen te steunen. Inzet van de discussieraad is de nieuw te bouwen accommodatie. De clubs willen het één, het college van B&W iets anders. Verantwoordelijk wethouder van sport wil eigenlijk wat de clubs willen maar moest toch ook het standpunt van B&W verdedigen. 30 maart zal de gemeenteraad stemmen en zal duidelijk worden waar de nieuwe accommodatie komt.

Morgenavond (vrijdag 10 maart) om 19:30 zal in de Koninck van Raems, de nieuwe clubnaam en het nieuwe tenue gepresenteerd worden. Het ‘huwelijk’ tussen de twee clubs zal worden gesloten door BABS Andy Marcelissen.You Might Also Like