Carnaval Raamsdonksveer

Zondag 12 februari open dag bouwhal De Pontennier


Het Oud Prinsen Garde van het Faantelaand organiseert ook dit jaar weer de Open Dag Bouwhal. Met ingang van dit jaar staat deze open dag jaarlijks twee weken vóór de carnavalszondag op het programma. Dit jaar dus zondag 12 februari a.s. van 11.00u tot 16.00u.

Onder belangstelling van wethouder van cultuur Bert v.d. Kieboom zullen Zijne Hoogheid Prins Theodorus d’n Irste en Jeugdprins Bram van ’t Faantelaand rond 11 uur de officiële opening verrichten.
Er is een speciale looproute door de hal zodat bezoekers langs alle bouwwerken en bouwclubs worden geleid. De bouwclubs zelf kunnen alle uitleg geven over waaraan en hoe zij de afgelopen 14 weken hebben gewerkt.
’s Middags zal Blaoskapel de Zwervers de lucht tussen de bouwwerken volblaozen, en zorgt Marc Verhagen tussendoor voor mooie plaotjes via de boxen.

Ook is er een “koek en zopie” hoek voor een lekker bakske koffie, thee, koek, frisdrank, etc.. (Alcohol zal niet geschonken worden, dat zijn de regels van het huis.) Ook aan de jeugdige bezoeker wordt gedacht, die kan zich onder anderen tegoed doen aan (gratis) suikerspin.
Het Oud Prinsen Garde en de bouwers nodigen alle belangstellenden uit op zondag 12 februari een bezoekje te brengen aan de bouwhal, Baileybrugweg in Raamsdonksveer (Keizersveer)

You Might Also Like