Carnaval Geertruidenberg Raamsdonksveer

Pet Raket en John Kanon hebben een nieuwe carnavalsplaat: Is dat je helm?

Of ik de nieuwe plaat van Pet Raket en John Kanon wilde ‘pluggen’? Daar zat ik dus gisteravond samen met Werner van Elst in de studio van André Kooiman. ‘Ben je een beetje thuis in Nederlandstalige muziek?’ -‘Uhh nee, niet echt.’ Van de 50 cd’s die aan de muur hingen kende ik een stuk of 5 artiesten, niet echt mijn genre dus. Ik kende Werner en André van naam en zij mij ook, maar we zouden elkaar op straat voorbij lopen. Dat is ook regelmatig gebeurd, toen Werner vertelde waar hij elk jaar zo rond de carnaval te vinden is, bleek dat ik vorige jaar een aantal keer naast hem heb gestaan.

Ook dit jaar hebben de alter ego’s van André en Werner, ‘Pet Raket en John Kanon’, weer een carnavalsnummer gemaakt. ‘Iedereen is druk bezig met één van de belangrijkste goede voornemens elk jaar, namelijk de kilo’s van afgelopen jaar kwijtraken. Pet en John helpen dit goede voornemen vakkundig om zeep met de opmerking “Is dit je helm of heb je een bierbuik?”’.

You Might Also Like