112 Raamsdonksveer

Ramkraak op Plus mislukt

Afgelopen nacht is met een auto rond 02.30 uur de toegangsdeur van de supermarkt geramd. De dief was vermoedelijk uit op sigaretten, maar is zonder buit met zijn beschadigde auto weggereden.

Op camerabeelden is vastgelegd dat met een zilverkleurige of grijze oud model auto met langwerpige achterruit de deur wordt geramd. Hierna kwam een inbreker de zaak binnen. Het lijkt te gaan om een circa 30 jaar oude man met een zwart gewatteerde jas en een zwart petje. De dief liep direct naar het schap van de sigaretten maar zag vermoedelijk dat het niet snel zou lukken om daaruit pakjes weg te nemen. Hij verliet daarop zonder buit de winkel.

Hij werd ondanks een zoekactie in de omgeving niet meer aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in.

You Might Also Like