Raamsdonksveer

Website van Raamsdonksveer op de Kaart gelanceerd

Vanavond lanceerde Veers Erfgoed de website van ‘Raamsdonksveer op de kaart’. Voorzitter Niels van Beek (met hulp van Trui, Bets & Jont) blikte terug op 2016. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan het verzamelen en verwerken van de informatie die Veers Erfgoed heeft opgedaan tijdens de inzamelmarathon van 2 en 3 januari en tijdens de keren dat er een wijk of buurt in de schijnwerpers heeft gestaan in het Fruithuisje.


Het was en is een ambitieus project wat enorm veel tijd (maar ook geld) heeft gekost. Om dit project te kunnen bekostigen werden er onder andere 330 ‘voordeursleutels’ verkocht. Het resultaat is er dan ook echt; er zijn 1000 foto’s en verhalen aan het archief toegevoegd en benaderbaar gemaakt via de nieuwe website.

Wethouder Bert van den Kieboom mocht de lootjes trekken voor de, door Roza gesponsorde, ballonvaart die werd verloot onder de ‘sleutelhouders’.

Ben je benieuwd hoe jouw huis of straat er vroeger uit zag?

‘Raamsdonksveer op de Kaart’

You Might Also Like

  • fxxJYmn
    1 november 2023 at 03:03

    viagra defenition Next, CM from the isolated fibroblasts was analyzed for IL 6 expression using enzyme linked immunosorbent assay