Nieuws

Basisscholen de Vuurvlinder en de Biekorf houden verkeersactie

Deze hele week houden de basisscholen de Vuurvlinder en de Biekorf een actie om de verkeersveiligheid rondom de scholen te verbeteren. Het grote aantal auto’s dat door de Elisabeth straat komt zorgt voor onveilige situaties. De straat is maar smal en hoewel er best wat parkeerplaatsen naast de scholen zijn, wordt er vaak gekozen om de kinderen voor de school uit te laten stappen wat voor chaos zorgt. Automobilisten zullen gewezen worden op de parkeerplaatsen zodat het voor de school rustiger met auto’s en dus ook veiliger wordt.

img_18141280dig-dig
img_18181280dig-dig

You Might Also Like

  • Mariska
    7 november 2016 at 12:32

    Goeie aktie, alleen jammer dat ze er dan niet tussen de middag mee door gaan?

  • niekske
    23 december 2016 at 01:53

    juist, als de gehaaste moeders hun kroost gaan halen met de auto 😉