Mooi Geertruidenberg Raamsdonksveer Uitgelicht

Zaterdag 5 november natuurwerkdag in het prachtige Koningspark

Zaterdag 5 november is het landelijke natuurwerkdag. In het Koningspark in Raamsdonksveer gaan ze lekker aan de slag om het opgeknapte park winterklaar te maken. Kom jij ook?

img_07281280dig-dig

Wat kan je gaan doen?

Aan de kant van de tennisvelden/sporthal worden de opgekomen zaailingen van elzen, esdoorns en vlierstruiken verwijderd. Ook zal een deel van de braamstruiken eruit gehaald worden. Het ruimen van zwerfafval is altijd een punt van aandacht. Een deel van het snoeiafval zal blijven liggen zodat kleine zoogdieren en insecten een plek hebben om te overwinteren. Het bootcampterrein zal ook flink schoongemaakt worden, zodat doorgewinterde sporters ook de komende maanden in het park terecht kunnen.

img_07461280dig-dig

img_07551280dig-dig

You Might Also Like

  • Mariëtte Aernoudts
    31 oktober 2016 at 17:39

    Prachtige fotos Thomas!!