Nieuws

OogopGeertruidenberg.nl wordt DitisGeertruidenberg.nl

Een andere naam, een ander logo én een andere website, maar met dezelfde berichten als voorheen.

OogopGeertruidenberg.nl zal binnenkort verder gaan als een (van wat ik er al van gezien heb) erg gave app maar waarin eigenlijk geen plaats is voor het blog zoals ik dat de afgelopen maanden heb gemaakt. Ik heb ervoor gekozen om het blog los voort te zetten onder de naam DitisGeertruidenberg.

Voor de naam had ik een aantal opties, onder andere kijkop en blikop die ik al heel lang geleden geregistreerd had. Het lijkt allemaal op elkaar en geeft toch net wat afstand, alsof er van buitenaf naar de gemeente Geertruidenberg wordt gekeken. Tijdens het brainstormen was daar ineens DitisGeertruidenberg, een naam die de lading goed dekt maar dan zonder de afstand; gewoon van binnenuit.

ditislogo-klein

 

You Might Also Like