Evenementen Raamsdonksveer

Wat zijn eigenlijk die groene dingen die in heel Raamsdonksveer hangen?

Het zijn borden die een ‘Ontiegeluk Interessaant Plekske’ aangeven tijdens de Koijertocht van Veers Erfgoed aanstaande zondag. Veers Erfgoed heeft ‘Koijerroutes’ (wandeltochten) uitgezet door de buurten van Raamsdonksveer. In deze routes zijn weetjes, verhalen en herinneringen over deze buurt verwerkt. Tussen 11:00 en 17:00 uur kan jong en oud wandelen door de geschiedenis van Raamsdonksveer.

img_81551280oog-oog
Routekaarten zijn te halen bij de verschillende ‘busplekskes’. Deze bushokjes zijn niet alleen de startplaatsen voor uw ontdekkingstocht, maar ook de opstapplaats voor de ‘d’r oep en d’r af bussen’. Tijdens de koijertocht rijden deze busjes langs de busplekskes om u op te halen en te brengen naar de andere routes in Raamsdonksveer. Handig voor als u minder mobiel bent of even de benen wilt strekken tijdens ’t koieren.

img_81521280oog-oog

Voor kinderen zijn er ‘Olifaantjes’ uitgezet. Bij ieder ‘Olifaantje’ hoort een vraag die je kunt vinden in het boekje wat ook te krijgen is bij elk ‘busplekske’ op de Koijerroute. Meer informatie op kan je hier vinden.

img_81531280oog-oog

 

You Might Also Like