Geertruidenberg Raamsdonk Raamsdonksveer

Geertruidenberg.WeHelpen.nl gelanceerd

img_80521280oog-oog

Vanochtend is de website van WeHelpen Geertruidenberg gelanceerd. WeHelpen is een digitale marktplaats voor informele hulp. Een website waarop mensen elkaar vinden, met als doel bouwen aan een socialere samenleving waarin helpen, om hulp vragen en hulp delen vanzelfsprekend is. Op WeHelpen Geertruidenberg kun je dus hulp vragen en hulp aanbieden, samen met bekenden kan je ook zorgen voor een hulpnetwerk voor een ander. Van hulp bij het boodschappen doen tot een keer een partijtje sjoelen. Je kunt makkelijk een account aanmaken en meehelpen.

img_80611280oog-oog
WeHelpen word in de gemeente Geertruidenberg ondersteund door Ledenvereniging Thebe Extra, Sociaal Wijkteam Geertruidenberg, Stichting voor Kruiswerk, Stichting Welzijn Ouderen Geertruidenberg, Thebe Wijkverpleging, Trema, Zorgorganisatie De Riethorst Stromenland, Zorgorganisatie Het Hoge Veer, HOOM Surplus en de gemeente Geertruidenberg.


De vrijwilligers van WeHelpen Geertruidenberg staan voor je klaar.

You Might Also Like