Evenementen Geertruidenberg

Geertruidskerk wordt decor ‘Jesus Christ in Concert’

De Geertruidskerk in Geertruidenberg wordt volgend jaar het podium voor de rock opera ‘Jesus Christ in Concert’. De rockopera van Andrew Lloyd Webber was vorig jaar in deze vorm te zien in de H. Hartkerk in Boxtel en was daar een ongelofelijk succes. Creatief leider en musicus Dave Hanhart brengt samen met enthousiaste inwoners de rockopera naar Geertruidenberg.

img_6136-hdr1280oog-oog

Het kerkbestuur doet samen met het Buurtkerkenfonds en de Bianchi Stichting een onderzoek naar de ‘Geertruidskerk Nieuwe Stijl’. Zij willen, in samenspraak met de inwoners van de gemeente Geertruidenberg, het gebouw behouden en klaar voor de toekomst maken. Met deze uitvoering van Jesus Christ Superstar wordt ook het niet kerkelijke deel van de gemeenschap aangesproken.

img_6132-hdr1280oog-oog

De 30 tot 40 rollen zullen allemaal gespeeld worden door talenten uit de regio. Op 1 oktober vinden de audities plaats waarna de repetities meteen daarna beginnen. Aanmelden voor de audities kan op jesusinconcert.nl.

You Might Also Like