Geertruidenberg Oude gebouwen

Geertruidenberg als filmset (fotoserie)

Vandaag waren er opnames voor de serie ‘Lost in the Game’ bij de Dongecentrale in Geertruidenberg. De serie die op elke werkdag op NPO3 uitgezonden wordt om 18:00, gaat over acht kinderen die op een zomerkamp van alles beleven.

In Lost in the Game volgen we de spannende avonturen van acht kinderen in een survival vakantiekamp. Op het eerste gezicht een spannend natuurkamp: slapen in tenten, nachtelijke kampvuren en challenges in de wilde natuur. Maar als een aantal kinderen kort na elkaar het kamp zogenaamd verlaat, vragen de anderen zich af of ze wel echt naar huis zijn. Ze gaan op onderzoek uit en ontdekken de meest vreemde dingen: wie is bijvoorbeeld die enge man in het verlaten landhuis verderop en wat hebben kampleiders Evi en Simon met hem te maken? Waarom wordt er tegen hen gelogen? Waarom kunnen ze niet van het terrein af? En waarom kunnen ze geen contact maken met de buitenwereld? Maar vooral: waar zijn de andere kids gebleven? Gaandeweg ontdekken we, samen met onze helden, dat hun verdwenen vrienden zich steeds meer verliezen in een wereld van gamen en Virtual Reality. En daarmee Lost in de Game raken.

Bron

IMG_58631280OoG-OoG

IMG_58841280OoG-OoG

IMG_58881280OoG-OoG

You Might Also Like