Evenementen

Morgen: Nacht van de vleermuis in het Koningspark

Hoe leven deze mysterieuze diertjes? Waar en wanneer kun je ze zien? Zijn ze echt zo angstaanjagend als veel mensen denken? Tijdens de Nacht van de Vleermuis krijg je antwoord op al je vragen over vleermuizen en met een beetje geluk kun je ze zelfs zien én horen met een zogenaamde bat-detector.

De avond start met een kort inleidend praatje over vleermuizen. Daarna nemen verschillende gidsen je mee naar het Koningspark voor een spannende wandeling in het donker, op zoek naar vleermuizen. Voor kinderen is er een speciale interactieve rondwandeling. Aansluitend is iedereen welkom in het Bat-café!

Programma:
20.00 uur: Ontvangst en inleidende presentatie in het Bat-café (Restaurant Triangel, Oosterhoutseweg 1, Raamsdonksveer)
20.45 uur: Vleermuiswandeling door het Koningspark
22.00 uur: Napraten in het Bat-café

Deelname is gratis. Bij voorkeur vooraf aanmelden bij John Gaasbeek (penningmeester@hetkoningspark.nl) of Margot Vervoort (margotvervoort@yahoo.com).

Voor meer informatie zie ook www.nachtvandevleermuis.nl.

You Might Also Like