Evenementen Raamsdonksveer

Zondag 17 juli: Mick one in a Million

Mick is een jongen van 10 jaar en lijdt aan het ATR-X syndroom. Een syndroom met veel invloed op zijn kwaliteit van leven en met een onbekende levensverwachting. Dit syndroom komt alleen voor bij jongens en in Nederland zijn er ongeveer 25 jongens gediagnoseerd, Mick is er hier één van. Kenmerkend bij Mick is zijn ernstige ontwikkelingsachterstand, een slaapstoornis en het ontbreken van spraakontwikkeling.

Het gezin, vader Robbie, moeder Erna en broer Jimmy proberen het Mick zo aangenaam mogelijk te maken. Helaas, is liefde en zorg alleen niet voldoende. Na veel onderzoek en gesprekken met deskundigen is gebleken dat dolfijntherapie een positieve boost kan geven aan de ontwikkeling van Mick zijn communicatie en (negatief) gedrag.

Om dit te realiseren is er geld nodig, ongeveer € 15.000. Een bedrag dat ze als gezin niet zomaar hebben. Om toch de droom voor Mick waar te kunnen maken is er ‘Mick one in a Million’ in het leven geroepen. Komende zondag, 17 juli, wordt er een benefiet middag voor het hele gezin gehouden bij Boelaars Zalencentrum.

Op deze middag (die georganiseerd wordt door MC Events) is er, naast optredens van onder andere Dennis van der Stelt, Jesse, Leen Zijlmans, Eduard, Ignorant Pigs en Dj’s Frank Eijkenhout en Widar, ook nog genoeg te doen. Zo komt er een stormbaan, een gamehal, kan je worden geschminkt én kan je racen op simulatoren waarbij er verschillende bekers te winnen zijn.

Mocht je zondag niet kunnen maar wil je toch een doneren of op een andere manier het gezin helpen, neem dan contact op via 06-13975033 of kijk op de facebookpagina.

You Might Also Like