bouwen Mededelingen Raamsdonksveer

De eerste paal gaat erin! (fotoserie)

In alle vroegte werd vanmorgen begonnen met de voorbereidingen van de bouw, als een geoliede machine werden de heipalen aangeleverd, klaargezet en vrijwel meteen de grond in gewerkt. Door de harde klappen werd de buurt wakker en was het meteen duidelijk dat het tempo er goed in komt te zitten. Vanmiddag om 14:16 opent ons gemeentebestuur de bouw officieel en iedereen is daarbij uitgenodigd.

IMG_6347-bewerkt1280OoG-OoG

Niet dus…

Er komt (nog) geen Action op de plek van de schuur.

Dat het onderwerp ‘Action’ leeft is duidelijk, afgelopen dinsdag plaatste ik het bericht Schuur wordt Action! en op het moment dat ik dit schrijf, is dat 5000x bekeken, heeft het bericht op Facebook 28.000 mensen bereikt en is het daar ook zo’n 100x gedeeld. Dinsdagavond zat ik in de SLOG studio te vertellen over de reuring die het gaf ‘zo vlak voor 1 april’.

Iedereen heeft er een mening over gehad, van ‘Ja graag’ tot ‘Slecht voor de lokale ondernemer’ en van ‘1 april’ tot ‘Hoe durf je hier grappen over te maken, er zijn heel veel mensen die graag een action willen’. Hoe een dorp in rep en roer kan zijn door een simpel berichtje met als enige echte bron een afgegeven bouwvergunning… Ik heb er in ieder geval hard om moeten lachen (en nog steeds).

De wereld vergaat vandaag niet, ook al lijkt het wel zo. Geen minimagazijnen van Coolblue, geen tompouce deodorant van de HEMA en dus ook (nog) geen Action in Raamsdonksveer, gelukkig blijft de Raket wel in het assortiment van OLA.

Fijne dag!

You Might Also Like

45 Comments

Leave a Reply