Politiek Raamsdonksveer

Oversteekplaats of Racebaan?

In het plan van de gemeente verdwijnen de verkeerslichten op de Breetweerlaan; te duur om te vervangen naar huidige standaarden. Dat de buurt het er niet mee eens is was natuurlijk te verwachten. Zij gebruiken de oversteek als ze met de kinderen naar school lopen en zijn bang dat er niet gestopt wordt voor alleen een zebra. Hoewel we natuurlijk allemaal weten dat je voor een zebra moet stoppen en je niet te hard mag rijden, wordt dat nog wel eens vergeten.

Als die verkeerslichten nu echt niet meer terugkomen, zullen we dan de verkeersregels wat beter handhaven? Je zou denken dat dat prijsschieten moet worden voor de politie…

IMG_35011280OoG-OoG

You Might Also Like

  • Sabine Van Gils
    18 februari 2016 at 15:11

    Hoeveel doden moeten er vallen als die stoplichten bij ons vertrekken politie doet ook geen flikker want als ze er staan dan staan ze in volle naad en in het zicht ja dan rijden ze wel rustig ga daar maar eens een ochtendje en avonduren staan dan sta versteld hoe hard ze rijden