Evenementen Geertruidenberg Mensen

En ijsmeester? Nog niet! (fotoserie)

Terwijl de kinderen van de vrijwilligers voorzichtig het ijs op gaan wordt er vanaf de kant geroepen: “Niet bij elkaar schaatsen!”. Het kraakheldere ijs is met 4,7 cm nog te dun om er met tweeën naast elkaar op te schaatsen, laat staan met zijn allen. Het is hopen op nog een flinke nachtvorst maar helaas zitten de weersvoorspellingen niet mee voor de komende dagen. Mocht het de komende tijd nog flink gaan vriezen, dan zijn ze er bij de Biesbosch IJsbaan in ieder geval klaar voor. Hou hun Facebookpagina in de gaten voor updates!

IMG_04781280OoG-OoG

IMG_04951280OoG-OoG

IMG_05261280OoG-OoG

You Might Also Like

  • Juul Donkersloot
    19 januari 2016 at 22:11

    Corne ze kunnen jouw ook alles laten doen 😜

  • Corne Dirven
    19 januari 2016 at 22:11

    Ja klopt als het maar lomp werk is hey dat hebben ze me nog net kunnen leren