Geertruidenberg Straat Vestingstad

Geveltjes

Dat de Markt in Geertruidenberg zoveel variatie in gevels heeft, was me eigenlijk nooit zo opgevallen. Oké, misschien wel opgevallen maar nooit echt bij stil gestaan. Pas bij het bewerken van de foto’s zag ik pas de grote onderlinge verschillen. De volgende keer dat ik op de markt loop zal ik er toch anders tegenaan kijken.

GevelsGeertruidenberg1280-OoG

You Might Also Like

  • Diny de Jonge
    11 januari 2016 at 17:11

    Prachtig is dit.

  • Corien Sol
    11 januari 2016 at 17:11

    Heb een aantal jaar op de Markt gewoond en liep elke dag langs die schitterende gevels met over stoepen en trapjes klauterende kinderen. Toen ben ik maar eens mee gegaan met een rondleiding. Zo leuk om gewezen te worden op details waar je anders zo aan voorbij loopt. Ik ben dol op gevels en hun verhalen.