Geen categorie Geertruidenberg Gemeente Geertruidenberg Raamsdonk Raamsdonksveer

Is Geertruidenberg de groenste gemeente van Nederland? (fotoserie)

Deze vraag mochten de juryleden van Entente Florale vandaag beantwoorden. De gemeente Geertruidenberg is een van de drie kleinere gemeenten die meedingen de titel. De gemeente heeft een fietsroute uitgezet voor de jury langs verschillende ‘highlights’ in Geertruidenberg, Raamsdonksveer en Raamsdonk waarbij er af en toe wat uitleg gegeven werd. De jury keek vandaag niet alleen naar het openbare groen maar ook naar punten als cultuurhistorie en erfgoed, de ecologische kwaliteit, biodiversiteit, recreatie en duurzaamheid.

Voor de gemeente Geertruidenberg is de competitie een mooie kans om de gemeente op toeristisch gebied nog meer op de kaart te zetten. Daarnaast krijgt de gemeente een objectief rapport over (onder andere) het groen in de gemeente.

Onderaan is de samenvatting toegevoegd welke ook aan de jury is toegestuurd.

Entente Florale_webversie

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply