Nieuws

Sinterklaasintocht Geertruidenberg en Raamsdonksveer: Fiets-/voetpad Bergse Brug afgesloten!

img_96491280oog-dig

Het is zondagmiddag tijdens de intocht van Sinterklaas niet mogelijk om als toeschouwer op de Bergse Brug te staan. Het fiets-/voetpad wordt afgesloten over de lange zijde aan de noordkant van de brug. De rijbaan wordt zoals, elk jaar, voor gemotoriseerd verkeer afgesloten tussen 11.00 en 15.00 u. Er worden hoge hekken geplaatst, zodat voetgangers vanaf de rijbaan niet alsnog op het fiets-/voetpad kunnen gaan staan. Wel kan je, je via de rijbaan en het fiets-/voetpad aan de andere zijde, lopen richting de Passantenhaven waar Sinterklaas (als alles goed gaat) na 12:30 aanmeert.

img_97471280oog-dig

img_98111280oog-dig

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply