Nieuws

Weer een kanosteiger geopend, nu aan de Jacq. Stalkade (fotoserie)

Initiatiefnemer Paul Knaapen opende vanochtend samen met de wethouders Van den Kieboom, Van Oort en een waterscout van Mafeking de nieuwe kanosteiger aan de Jacq. Stalkade in Geertruidenberg. De wethouders kwamen samen met de waterscouts en kanovereniging de Biesboschbevers aan kanoën bij de nieuwe steiger.

Al eerder werd er een kanosteiger geopend bij camping Hoeve “De Bonte Kraai”.

Dongeoevers

Deze kanosteiger is het eerste resultaat van het programma Dongeoevers.  Met het programma wil de gemeente – samen met verschillende betrokken partijen – verschillende locaties en activiteiten op en aan de Donge ontwikkelen en hiermee de recreatieve / toeristische aantrekkingskracht van Geertruidenberg vergroten. Begin 2017 volgt de uitvoering van de projecten Fort Lunet (nieuwe buitenruimte en aanlegsteigers) en Timmersteekade (aanmeervoorzieningen voor historische schepen).

img_96181280oog-dig

img_96281280oog-dig

img_96351280oog-dig

You Might Also Like