Evenementen Raamsdonksveer

Avondvierdaagse nu wel van start! (fotoserie)

Met een mooi zonnetje ging de avondvierdaagse vanavond wel van start. Ik hoop dat ze het de rest van de avond ook droog blijven houden.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Roberto Heijmans
  31 mei 2016 at 20:51

  Thomas, iets wat ik je al langer wil vragen, Waarom zijn jouw foto’s zo grafisch ? ik bedoel hiermee dat ze heel anders ogen als de foto’s die je normaal ziet… Kijk de mooie intense kleuren ( vooral die blauwe luchten) komen waarschijnlijk door het veelvuldig gebruiken van je groothoekinstelling, of wat ik eerder vermoed, een vaste super groothoek lens ? D’r is gewoon iets met je foto’s wat op een bepaalde manier de aandacht trekt (bij mij in ieder geval dan )Je gebruikt ook veel tegenlicht, en dat ziet er allemaal apart uit… Leg het mij eens uit, of is dat het geheim van de fotograaf……

  • Reply
   oogopgeertruidenberg
   31 mei 2016 at 21:51

   Hee Roberto, je zegt het zelf al: 14mm groothoek en tegenlicht. Natuurlijk zit er nog wel een stuk nabewerking bij, ik hou namelijk van die felle kleuren.

Leave a Reply