Geen categorie Geertruidenberg Mededelingen Raamsdonk Raamsdonksveer

Fotocompetitie: Herfst – Win jouw herfstfoto aan de muur

De herfst heeft nu echt ingezet, bijna alle bladeren aan de bomen zijn verkleurd. Sommige bomen zijn zelfs al helemaal kaal. Heb jij ook mooie herfstfoto’s gemaakt in de gemeente Geertruidenberg? Stuur ze op en maak kans op een afdruk op canvas.

IMG_15651280OoG kopie-OoG
Stuur je foto vóór woensdag 4 november naar info@oogopgeertruidenberg.nl onder vermelding van je naam, een klein verhaaltje bij de foto, waar deze is genomen en wat jij er mooi aan vind. Zo eenvoudig doe je mee aan de competitie voor de mooiste Herfstfoto van de gemeente Geertruidenberg. De 5 mooiste foto’s worden vanaf 5 november gepubliceerd. Je foto komt ook op de Facebookpagina van OogopGeertruidenberg, zodat je al je vrienden kunt vragen om jouw foto te liken. Je krijgt daarvoor 5 dagen, zodat iedereen een gelijke kans heeft. Degene met de meeste likes krijgt een afdruk op canvas van 60×40cm van zijn of haar foto of een afdruk van een foto van Oog op Geertruidenberg naar keuze.

Tag gerust vrienden en vriendinnen van wie je weet dat zij mooie herfstfoto’s van Geertruidenberg/Raamsdonksveer/Raamsdonk hebben.
IMG_14141280OoG-OoG

Algemene voorwaarden fotocompetitie:

  • Alleen de maker van de foto kan de foto inzenden.
  • OogopGeertruidenberg.nl mag de foto publiceren ten behoeve van de Herfst fotocompetitie.
  • Inzenden gaat via info@oogopgeertruidenberg.nl (vergeet niet je naam te vermelden!).
  • Maak een klein verhaaltje bij de foto; bijvoorbeeld waar hij is genomen, wat vind jij er mooi aan?
  • Bij deelname ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden.

 

You Might Also Like

5 Comments

Leave a Reply