Evenementen Gebouwen Geen categorie Geertruidenberg Landschap Raamsdonksveer

Nacht van de Nacht

De Nacht van de Nacht is een evenement van de Natuur- en Milieufederaties om aandacht te vragen voor de gevolgen van lichtvervuiling. Hoe minder lichtvervuiling, hoe meer sterren je kan zien. Er zijn een aantal activiteiten georganiseerd, zoals een nachtwandeling in Geertruidenberg én je kon sterren kijken op het Dongemond College.

Op het gemeentehuis hadden ze voor de gelegenheid de aanstraalverlichting uitgezet, maar verder kwam ik in Raamsdonksveer maar weinig donkere gebouwen tegen die anders wel verlicht zouden zijn geweest. Het had ook niet veel zin gehad, want ook door een niet verlicht wolkendek kan je geen sterren zien…

 

Is de Nacht van de Nacht een goed initiatief of niet?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Tonny van Gent
    25 oktober 2015 at 15:37

    dat was heerlijk net zo als vroeger alles lekker donker bij ons. slaap je beter van dan met al die lichten aan.

Leave a Reply